Fermierii din oraşul indian Ramnagar, au surprins întreaga lume, ei cultiva capsuni fără zahăr, ce permit persoanelor care suferă de diabet, sa se bucure de acest produs. Această iniţiativă a apărut la fermierii indieni pe teren gol. De fapt, capsunele este produsul cel mai necesar pentru persoanele care suferă de diabet ,decât pentru altecategorii de persoane. Cu toate acestea, datorită faptului că capsunele contin zaharuri, diabeticii nu îşi pot permite să se bucure de gustul şi utilitatea acestor daruri ale naturii. Cintarind "pro" şi "contra", oamenii de stiinta au decis încă o dată de a pacali MamaNatura, prin crearea, cu ajutorul unor tehnici speciale de cultivare continuă a fructelor fara zahar.
În special, iniţiativa a fost susţinută cu succes, de catre un fermier cu numele de Negi (Negi), care a reuşit să crească căpşuni fără zahăr, care pot fi folosite nu numai pentru utilizarea acestuia în produsele alimentare, dar, de asemenea, pentru utilizarea în fabricarea medicamentelor. Aceste plante pot ajuta persoanele care sufera decancer, diabet, astm, alergii şi alte boli. Acesta capsuna este de fapt o planta medicala, şi am fost capabili să o cultivam, folosind tehnica de cultură continuă,.", - a spus într-un interviu pentru agenţiile de ştiri Negi.
De fapt, oamenii de stiinta au fost capabili să cultive trei specii de căpşuni, în care conţinutul de zaharoză este cu zece la sută mai puţin decât în produsul traditional cultivat. Cu toate acestea, după cum au raportat agricultori care au grijă de aceste soiuri , aproape nimeni nu ar putea la fel de uşor să crească cel puţin unul dintre tipurile de căpşuni, cu un conţinut scăzut de zahăr în gradina proprie. Aceasta sarcina a fost posibila doar pentru că agricultorii au creat condiţii speciale de coacere a căpşunelor într-un mediu cu efect de seră. In plus, oamenii de stiinta au folosit metode , care nu sunt raportate, dar care a permis entuziaştilor să se bucure de roadele muncii lor, în adevăratul sens al cuvântului.
Комментариев нет:
Отправить комментарий